top of page

Klant resultaten 

ad01efbe-90ec-4b82-8dc7-822863a5314c.JPG

Paardensport

Fit op je paard, 2022


Goededag allen. Ik volg al enige tijd de activiteiten van @fitopjepaard en gebruik in de ochtend de Formula1 voedingsshake in combinatie met Thermo complete. Het is 'n complete start van je dag. Voel me fit en energiek. Ik combineer m'n werk met de paardensport op LT nivo. Dus fitheid staat hoog op m'n lijstje. Kortom een aanrader om eens contact op te nemen voor 'n babbeltje wat voor ieder past👍   Anton
B3508A46-5D66-4C87-9E1F-4E6D00C0EDFA.JPG

Fit op je paard 2020 / 2021

Fit op je paard / vitaal Ontbijt

2 jaar geleden ben ik met begeleiding van Marion Stoekenbroek begonnen aan de betere versie van mezelf. Ik zat niet lekker in mijn vel en was te zwaar beide ook niet echt bevorderlijk voor het paardrijden en dan kom je in een soort vicieuze cirkel terecht. Met behulp van Marion en haar diensten ben ik in een jaar 18 kilo afgevallen en ook nu voel ik me nog steeds fit en heb ik een gezond gewicht. Ik kan dus iedereen aanraden de stap te wagen. zowel jij als je paard zullen er blij en gelukkig van worden.​   Hanneke Timmer

Al geruime tijd maak ik gebruik van de diensten van Marion.

Het helpt me om mijn gewicht op pijl te houden. Maar veel belangrijker: ik voel me fit en vitaal.

Marion ondersteunt mij hierbij. Ze is deskundig en professioneel. 

Marion geeft goede adviezen en weet mij te motiveren. 
Ze is een prettige persoonlijkheid die nooit verteld wat je MOET doen maar aangeeft wat je KUNT doen om vitaal en op gewicht te blijven.   Henriette Arts

Vitaal Ontbijt 2021 / 2022

Enkele jaren geleden wisselende bloeddruk en een hele lage hartslag. Hierdoor was ik erg snel moe en daardoor deed ik weinig bewegen. Ik kreeg een consult voor de cardioloog. Deze stelde me in op medicatie waardoor de klachten verdwenen. 

Vervolgens kreeg ik problemen met mijn rechter knie. Had er veel pijn aan en weer was bewegen moeilijk. Ik werd geopereerd en kreeg een totataal nieuw knie. Revalidatie begon weer.

Doordat ik enkele jaren moeilijk had kunnen bewegen waren de kilo’s eraan gevlogen wat zich ook uitte in de bloeduitslagen. Te hoog cholesterol, te hoog glucose en een minder goede nierfunctie.

Er moest echt wat veranderen !!!

Ik ging op zoek op internet en kwam uit bij Marion Stoekenbroek. Haar verhaal gaf mij een goed gevoel. Na een intake gesprek ben ik begonnen.
’s Morgens de shake en de thee met aloë drank. Verder duidelijk afspraak gemaakt wat ik allemaal op de dag mocht nuttigen . Ook was veel thee drinken erg belangrijk . Het werd 2 l per dag . Daarbij deed ik ook een 1/2 uur per dag wandelen en een ½ u per dag op de hometrainer.

 

Het was goed vol te houden en de in totaal ben ik 13 kg afgevallen . Werd fitter en kreeg meer conditie.

Onlangs heb ik mijn jaarlijkse contrôle bij de huisarts gehad . Wat bleek …… AL MIJN BLOEDUITSLAGEN WAREN GOED. 

Ik eet nog steeds gezond en voel mij er fit en gezond bij!!

CHAPEAU Marion !! Blij dat ik je heb leren kennen.

Antje 

7b565c20-b315-4a6c-b30e-0d555e5ac7f6.JPG

Vitaal Ontbijt

Vitaal Ontbijt 2020

In Oktober 2020 ben ik meer gaan leren over voeding, eiwitten verhogen, gewoonweg MEER eten. Is toch echt een hele uitdaging. Op de eerste foto is het rond oktober 2020, even hierna was er een lockdown, sportscholen dicht, ja ook voor mij was het lastig. Weer een goede start gemaakt en nu moesten we thuis sporten, dit was niet helemaal mijn ding. Maaaaar ik heb veel geleerd over het stukje voeding ik ben me bewust alleen daar op gaan richten met resultaat: eerste prijs in de challenge spiermassa aankomen.
Jill Tiggelen
1f828add-b34e-495f-b4d7-91a8f73fd2e2.JPG

Vitaal Ontbijt

Vitaal ontbijt 2020 / 2021

Begin 2020 was ik het helemaal zat, ik voelde me te zwaar, ik was altijd moe en lag 's avonds na het eten uitgeteld op de bank! Mijn energie was ver te zoeken. Ik had het telefoonnummer van Marion al een hele tijd in mijn portemonnaie en ik dacht nu moet ik gaan bellen. Ik ben begonnen met het ontbijtprogramma en al in de eerste week had ik al mega veel energie en stond ik 's avonds de keukenkastjes te poetsen. Binnen een half jaar was ik 12,5 kg. kwijt en voelde ik me weer top! 💪. Ik ben blij dat ik Marion toen gebeld heb. Ik ben Marion ook super dankbaar dat ze mij heeft geholpen, ik heb het zelf gedaan, maar zij heeft mij de juiste weg gewezen en mij positief gestimuleerd. Lichaam en geest zijn nu prima in balans. Intussen help ik zelf ook mensen om hun doelen te behalen, of het nu afvallen is, vitaler worden, spiermassa opbouwen of gewoon lekkerder in je vel willen zitten,  het is fantastisch dat ik dit kan en mag doen! 🌞💪
Marielle Van Oosten

Vitaal Ontbijt 2023

Na een operatie, wilde mijn wond maar niet helen. De arts gaf aan dat het gezien het langzame  helen, het nog wel zeker 2 maanden kon duren.

Via een vriendin kwam ik erachter dat dit misschien zou kunnen komen door een tekort aan voedingsstoffen.

Ik heb Marion gevraagd of ze dat voor mij uit kon zoeken en ze gaf mij advies om enkele supplementen te gaan nemen en kijken hoe het zich ontwikkelde.

En ja hoor, ongelooflijk.... binnen 1 week waren de wondjes dicht. Hoe fijn.

Bedankt Marion!

Sabien de Pagter

bottom of page