Niet voor even, maar voor het leven

Wie is Marion en waarom ben ik zo gemotiveerd jou te helpen naar een beter leven?

Bijna 20 jaar geleden kwam ik deze manier van werken tegen, toen ik op zoek was naar een bijverdienste rondom de kinderen.  Ik werkte destijds als reisadviseuse en vond mijn voldoening in het adviseren van mooie reizen.
Omdat ik graag iets vanuit huis wilde doen, waarbij ik zelf mijn werktijden kon bepalen, was het voor mij een hele prettige en op de juiste tijd komende opportunity.

 

Ik heb altijd al een actief leven gehad, rondom huis, paardensport en
sociaal leven.
Voeding sprak me altijd al heel erg aan en ik probeerde ook altijd gezond te koken en te eten.  

 

En toch was ik vaak moe en viel 's avonds regelmatig veel te vroeg in slaap.

Herbalife Nutrition kwam blijkbaar niet voor niets op mijn pad.

Door de aanpassingen die ik deed in mijn eet en leefpatroon en ook door diverse studies kwam ik er echter achter dat de juiste aanvullingen toch vele betere resultaten boekten. Ik werd steeds enthousiaster.


Deze goede en blijvende resultaten gaven mij het vertrouwen in het bedrijf en ben ik mezelf gaan verdiepen in Netwerkmarketing en het bedrijf Herbalife Nutrition.

 

Het bleek een super manier om mijn doelen te bereiken. Maar vooral ook een goede manier om andere mensen te gaan begeleiden die net als ik ambitie hebben en die ook willen werken rondom de kinderen op tijden dat het hen uitkomt.  In het "gewone" bedrijfsleven kreeg ik daar helaas niet echt de kans voor.
Zo zijn uiteindelijk Plan je succes, Vitaal Ontbijt en Fit op je paard ontstaan, vanuit een passie om dit te delen. Inmiddels zijn onze kinderen zelfstandig, zijn we oma en opa geworden en help ik samen met ons team om andere vaders en moeders en andere mensen om hun doelen te bereiken. Dat kan zijn met een healthy active lifestyle of met het opbouwen van een eigen business.

 

In ben vanuit een persoonlijke behoefte gestart en inmiddels is ons team uitgegroeid tot een mooie groep met zeer bijzondere lieve mensen die ieder voor zich hun eigen doelen nastreven. Ons team bestaat uit ruim 500 mensen en wordt iedere dag uitgebreid.
Wil jij je leven veranderen, je beter voelen en iets voor jezelf opbouwen, wil je onafhankelijk zijn en aan je toekomst werken, dan ben je van harte welkom in ons team.
Ik help je graag om je doelen te bereiken of ze nu klein of groot zijn, dat maakt niets uit.

IMG_2444.jpg