top of page

HOE GAAT JOUW 2022 ERUITZIEN?


Nog een paar dagen en 2021 zit erop. Een jaar vol tumult en verrassingen waar we niet altijd op zaten te wachten, m.a.w. een jaar denk ik, dat we graag iets anders hadden zien verlopen.


2022 in zicht, wat gaan we doen? Ik ga er het best mogelijke jaar van maken, want gezondheid staat echt bovenaan mijn lijstje.

03 januari starten we met een challenge, New year New you. De hele maand januari het beste uit jezelf halen en volhouden voor de rest van het jaar.

Life changing. M.a.w.: Niet voor even maar voor een mooi leven!

Want daar is alles aan gelegen; Hoe start jij en hoe houd jij het vol. We weten allemaal dat veel mensen beginnen met goede voornemens en na een paar weken alweer opgeven.

Die eerste fase is vaak heel lastig.

Daarom hebben we deze challenge bedacht, om jou door de eerste fase heen te helpen en daadwerkelijk vol te gaan houden.


Met ons Fitplan en het Fitontbijt, veel motivatie, inspiratie, recepten, masterclasses over voeding met tips en trics en online workouts waar je naar believen aan mee kunt doen op het tijdstip dat jou past.


Alles in een gesloten facebookgroep waar je 24/7 in kunt om alles te bekijken of te herhalen.


Een persoonlijk dagprogramma, niet moeilijk, maar makkelijk te begrijpen en zeker toe te passen in jouw eigen gezin, aangepast aan jouw lichaamssamenstelling.


Doe je mee? Geef me een appje of belletje (06-53725366) Dan nemen we het samen door.


2022 gaat een jaar worden om nooit te vergeten denk ik. We gaan er alles aan doen op het gebied van lifestyle en gezonde voeding, mensen bewust te maken en kleine veranderingen te implementeren in het dagelijks patroon, zodat je stapje voor stapje vooruit komt.


Niet alles tegelijk, kleine stapjes maken straks een groot resultaat.


Ik wens je een super fijne jaarwisseling, een allerbest mogelijk gezond 2022 en laten we er met z'n allen iets subliems van gaan maken. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.


Ik hoop je snel weer te zien of te horen.


Met gezonde groetjes

Marion24fit

35 weergaven0 opmerkingen
bottom of page