top of page

Tips om af te vallen en nu wel met effect!


Al 20 jaar ervaring in gezond en lekker eten. Hoe effectief kan afvallen zijn? Als jij denkt dat je een dieet moet gaan volgen, zal het waarschijnlijk nooit echt stand houden. Een modern dieet is een aanpassing van je levensstijl en je eetpatroon voor je leven lang!

Ja je leest het goed. Je leven lang jezelf gezond en fit eten. Dat is de oplossing.Ik ga jou wat tips geven, die je direct kunt toepassen. Allereerst is het heel belangrijk dat je jezelf geen tekort gaat doen aan voedingsstoffen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat aanvullende voeding en supplementering belangrijk is om je fit en vitaal te voelen. Zelf heb ik daar enorm baat bij. Zie ook www.marionstoekenbroek.nl voor product info.


TIP 1 Eet minder koolhydraten


Hoe minder koolhydraten hoe effectiever. Echter zonder koolhydraten kunnen we niet leven, want het is de eerste bron van energie. Maar over het algemeen eten we de hele dag door koolhydraten en veel en veel te veel. Het kan dus helpen om je totale koolhydraat-inname per dag wat naar beneden bij te stellen.

Ook kan het helpen om de koolhydraten die je eet beter over de dag te verdelen.

Er bestaan geen vaste hoeveelheden koolhydraten bij een koolhydraatarm dieet. Ook een menu met  50 tot 100 gram koolhydraten per dag kan onder een koolhydraatarm dieet vallen.


Ikzelf ga meestal uit bij een afslank programma van 30 tot 40% van je dagelijkse behoefte.

Let wel op: fruit zijn ook koolhydraten en zeer suikerrijk.


Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Ook je eiwitbehoefte en je vetbehoefte zijn belangrijke items.

Volgende keer meer hierover.


Kom je er zelf niet goed uit, maak gerust een afspraak om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Als ondersteuning maak ik gebruik van de Herbalife Nutrition voedingsproducten.

www.vitaalontbijt.info


Veel succes

Met gezonde groet,

Marion24fit

47 weergaven0 opmerkingen
bottom of page