Sport en vitaliteit
Ben jij een sporter,  lekker actief, of wil jij meer vitaliteit uit je leven halen? Met gezonde voeding en  ondersteuning van Herbalife (sport) voeding is dit mogelijk.
Voor meer vitaliteit is balans absoluut noodzakelijk. Wij helpen je daar graag mee.
Wil jij meer uit je workout halen? Dan adviseren wij Herbalife24.  Herbalife 24 is sportvoeding gebaseerd  op de meest recente wetenschap en ontwikkeld voor iedereen.
Of je nu een wandelaar bent , iemand die van de sportschool houdt, of een topsporter bent, Herbalife24 heeft producten die je helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De lijn is aan te passen aan je specifieke trainingsschema.
 
Ben jij toe aan een nieuwe stap? Breng dan training, prestatie en herstel naar het volgende niveau met onze 24-uurs sportvoedingslijn!
EXTRA: We garanderen dat ieder product van iedere geproduceerde partij gescreend is op verboden stoffen door een onafhankelijke derde instantie. Voor jouw zekerheid kunnen de producten getraceerd worden met behulp van het partijnummer op het product en gecontroleerd worden op www.informed-sport.com.

Alle Herbalife24 producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen. Daarom verantwoord te gebruiken binnen je eigen eetpatroon. Wij zullen samen met jou kijken wat bij jou past. En doelgericht met voeding de vooruitgang creëren waarnaar jij op zoek bent.
herbalife_hal_3195.jpg
sport hbl.png