Fit Food, voeding en welzijn

Overgewicht en je vitaal voelen is niet alleen een kwestie van calorieën eten.
 

Sinds de jaren ’70 worden we massaal zwaarder in onze westerse wereld.  In Nederland hebben we al meer dan 50% overgewicht, om nog maar niet te spreken over obesitas.  Overal waar het economisch gezien beter gaat, neemt overgewicht toe. Komt dit doordat mensen dan meer gaan eten, of komt dit door het type voeding?

5 mogelijke oorzaken van overgewicht en niet in balans zijn

1. Verkeerd eetpatroon

2. Beweging

3. Medicatie

4. Hormoonhuishouding

5. Erfelijkheid

Ons programma herstelt de balans.

@   Gezond en verantwoord afvallen zonder hongergevoel.

@   Persoonlijke adviezen en inzichten

@   Persoonlijke begeleiding en coaching

@   Bewustwording van verandering van je levensstijl.

@   Welk voedingspatroon werkt voor jou.

@  Mogelijkheid voor een bewegingsprogramma in Boxmeer

Met bijna 20 jaar ervaring weet ik als geen ander hoe moeilijk het is een weg te vinden in het aanbod van voeding.​​ Mijn missie is om een positieve bijdrage te leveren aan het totale welzijn van de mensen. Graag deel ik mijn kennis en ervaringen om zo jou te inspireren en bewust te maken een gezond en succesvol leven te leiden.

Balans in je leven, je voeding op orde, beweging en goed in je vel zitten zijn mijn speerpunten.

Met mijn 1-op-1 begeleiding maak ik mensen bewust van gezonde keuzes. Geen dieet, maar een aanpassing op jouw dagelijkse maaltijden.  Door jou te coachen, tips en adviezen te geven kun je mooie dingen bereiken.

Mijn filosofie, werken naar resultaat!

 

Door het weglaten van dingen is vaak de balans weg en creëer je allerlei ongemakjes. De kunst is om een balans te vinden tussen gezonde voeding en lekker eten.​​Twee benen op de grond, je gezonde verstand gebruiken en een beetje hulp van mij. Samen gaan we voor jouw doelen!!

nutritionclub
URL: http://nutritionclub.links.nl

Juist het type voeding speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van overgewicht, vermoeidheid, klachten  en het ontwikkelen van ziektes. Niet altijd is het aantal calorieën bepalend om dik te worden.

Natuurlijk word je dik van teveel eten. Maar waarom eet je teveel? 

 

Niet de vetten maar koolhydraten vormen een van de belangrijkste oorzaken, naast suiker, voor de huidige trend in overgewicht. We eten simpelweg teveel brood, pasta, rijst en we drinken teveel frisdrank en vruchtensappen uit pak. Koolhydraten weglaten is geen optie, andere keuzes maken zeker wel!

Wil je meer weten over gezonde voeding, gezond leven, een gezond gewicht en wil je blijven genieten en niet het gevoel hebben dat je op dieet bent, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

© 2023 by Soft Aesthetics. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean