Fit Food, voeding en welzijn

Op een eenvoudige manier afvallen en je vitaler voelen?
 

Ja, het kan echt!

Bijna 20 jaar geleden, heb ik voor mezelf gekozen. Een heel ander pad ingeslagen qua werk, anders gaan eten, relaxter gaan leven en de dingen met passie gaan doen. 
 
Ik maakte een keuze voor verandering.
Ik voel me fitter dan ooit, houd mijn gewicht perfect onder controle en help al 20 jaar mensen naar hetzelfde resultaat.
Dat kan ik ook voor jou betekenen.
Hoe dan? Dat ga ik je uitleggen. Het gaat als volgt; Je voeding wordt afgestemd op je levensstijl,  je energieverbruik en er wordt uiteraard rekening gehouden met bijvoorbeeld werk- en gezinsomstandigheden.
 
Geen ingewikkelde diëten, maar gewoon lekker eten. Een geweldig Fitplan ondersteunt met het Herbalife nutrition ideaal ontbijt, voor het allerbeste resulaat. Je leert je eetpatroon te veranderen in een gezond en evenwichtig eetpatroon, zodat je een blijvend resultaat hebt en dat is wat je wil, niet voor even, maar voor het leven.

Ons Fitplan (een flexibel stappenplan) zal je helpen alles eruit te halen wat voor jou mogelijk is en dat je gefocust blijft op jouw blijvende resultaat.

5 mogelijke oorzaken van overgewicht en niet in balans zijn

1. Verkeerd eetpatroon

2. Beweging

3. Medicatie

4. Hormoonhuishouding

5. Erfelijkheid

Ons Fitplan (simpel en realistisch) programma herstelt de balans.

  • Gezond en verantwoord afvallen zonder hongergevoel.

  • Persoonlijke adviezen en inzichten

  • Persoonlijke begeleiding en coaching

  • Bewustwording van verandering van je levensstijl.

  • Welk voedingspatroon werkt voor jou.

  • Mogelijkheid voor diverse wekelijkse bewegingsprogramma's Online en Offline. (informeer naar de mogelijkheden)


 

14ca41a4-9feb-4bce-bc56-a511630f4e55.JPG

Mijn filosofie, werken naar resultaat!

 

Overgewicht en je vitaal voelen is niet alleen een kwestie van calorieën eten.

Door het weglaten van dingen is vaak de balans weg en creëer je allerlei ongemakjes. De kunst is om een balans te vinden tussen gezonde voeding en lekker eten.​​Twee benen op de grond, je gezonde verstand gebruiken en een beetje hulp van mij. Samen gaan we voor jouw doelen!!

Met bijna 20 jaar ervaring weet ik als geen ander hoe moeilijk het is een weg te vinden in het aanbod van voeding.​​ Mijn missie is om een positieve bijdrage te leveren aan het totale welzijn van de mensen.
Graag deel ik mijn kennis en ervaringen om zo jou te inspireren en bewust te maken een gezond en succesvol leven te leiden.