top of page
IMG_4121_edited.jpg

Hoi,

Lijkt het je leuk mensen te helpen naar een fitte en gezonde levensstijl? 

Met ons FitPlan helpen wij iedere dag weer mensen hoe ze de beste resultaten kunnen behalen op het gebied van vitaliteit, beweging, gezondheid en bewustwording van een gezonde levensstijl, ondersteund door het Fit ontbijt.

Je geeft je klanten advies hoe ze de beste versie van zichzelf kunnen worden.

Learning on the job samen met een ervaren coach die jou alles gaat leren.
 

Als team van ondernemers met een actieve gezonde levensstijl  helpen wij mensen om ook een Fit-ondernemer te worden. Dit kan parttime of fulltime, naast je huidige baan of studie. 

Ons Fitplan is bewezen om online e.o. offline regionaal/nationaal of zelfs internationaal te werken in 94 landen.

 

Je kunt vanuit huis werken of vanuit een van onze locaties door het land.

In ons team staat voeding, beweging en persoonlijke ontwikkeling centraal.

 

Leeftijd, achtergrond, kennis zijn zeker niet het belangrijkste. Inzet, humor, teamplayer, vinden wij belangrijker. Je leert gaandeweg en bouwt je (extra) inkomen op afhankelijk van je inzet, je vaardigheden en tijdsinvestering.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij interesse in voeding en leefstijl?

Wij zijn op zoek naar jou.   Vraag gerust vrijblijvend een gesprek aan.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Fitcoach opleiding

Omdat we op dit moment zo enorm groeien, leiden we onze eigen Fit-coaches op. De vraag naar gezonde voeding wordt groter, dus de vraag naar gerichte begeleiding ook.

Wij zijn zelf het voorbeeld, en inspireren zo mensen. We leiden onze mensen ook zelf op! Tijdens de opleiding tot fit-coach word je uitgedaagd de beste versie van jezelf te worden. Ben je dat al? Dan helpen wij jou met: hoe je dat over kunt dragen en op die manier andere mensen te gaan helpen. 

Het doel is om mensen te gaan ondersteunen naar een “gezonde actieve levensstijl”. Als je naar ons team kijkt, zie je dat de achtergrond van iedereen heel divers is. Maar 1 ding hebben we gemeen. Wij weten hoe leuk het is mensen te helpen met hun voeding en sport! 

De opleiding tot fit-coach is “learning on the job”. Dat houdt in dat je al werkend leert. Wij nemen je mee in alle stappen die nodig zijn om mensen te begeleiden naar hun resultaat. Daarnaast leren we je hoe je zelfstandig aan de slag kunt als fit-coach. 

Spreekt dit je aan?

 

Heb je altijd al iets willen doen waar je letterlijk en figuurlijk energie van krijgt? Vind je het leuk om met mensen te werken en spreekt een gezonde actieve levensstijl jou echt aan? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, en kom ons team versterken

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

06 - 53 72 53 66

bottom of page